Serija Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku motiviše žensku populaciju i daje im snagu!

Čak i ako je poslednjih nedelja opala gledanost turske serije Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku koja se utorkom uveče emituje na ekranu televizije Fox, ona najvernija publika ne napušta priču.

Serija Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku motiviše žensku populaciju i daje im snagu!

Foto Credits: DiziCentral

Sjajna turska glumica Gokce Bahadir igra snažnu pravnicu u seriji vremenskih skokova. Isto tako, lik Colpan, koju igra Sumru Yavrucuk, predstavlja žene koje mogu da stanu na svoje noge. Ova dva lika bila su odličan izvor motivacije za žensku publiku.

Mnoge gledaoci sa zadovoljstvom gledaju ovu tursku seriju jer naglašava ove snažne, karakterne i samopouzdane žene. Koliko je efikasna priča pokazuju i sledeće poruke gledalaca Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku na društvenim mrežama:

„Izuzetno sam srećna što mogu da gledam projekte u kojima žene nisu potlačene i slabe. Volela bih da se ovakvi projekti češće snimaju, drago mi je što vas imam.”

Činjenica da Azrin lik uvek može da stoji uspravno pred problemima i poteškoćama koje doživljava je nešto što veoma pogađa publiku.

Niz fanova je izrazio svoja osećanja rekavši: „Veoma je lepo što Azra može biti ovako jaka dok je tako tužna, želimo da vidimo TV emisije u kojima su žene uvek jake.”

Zaista sve pohvale za tursku seriju Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku i sve koji rade na ovom projektu!

NOVO - Uskoro početak snimanja serije Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo

By: Milt-TV Exposed