Eylul Tumbar kao Alize u TV seriji Kendi Dusen Aglamaz

Publika pamti Eylul Tumbar, o kojoj se mnogo priča u poslednje vreme, sa njenim likom Bambi u digitalnoj seriji Biz Kimden Kaciyorduk Anne / Od koga smo bežali, emitovanoj na Netflixu.

Eylul Tumbar kao Alize u TV seriji Kendi Dusen Aglamaz

Foto Credits: Internet Haber

Eylul Tumbar, koja je odradila veoma uspešan posao u ovoj seriji će se uskoro pojaviti na TV ekranima.

Počelo je snimanje serije Kendi Dusen Aglamaz koja će se emitovati na ekranu TRT1. U glumačkoj ekipi serije su važna imena, a trejleri ovog projekta su takođe počeli da se dele. Takođe ćemo imati priliku da gledamo Eylul u humorističnoj seriji u kojoj glume Hakan Yilmaz i Selen Soyder.

Ejlul Tumbar, koja je dobila priliku da pokaže svoje znanje u komičnoj TV seriji Kendi Dusen Aglamaz, koja će se emitovati na TRT1 tokom leta, već je počela da privlači pažnju na društvenim mrežama.

Poznat glumački kadar

U seriji, čije se snimanje nastavlja u Istanbulu, tu su i imena kao što su Enes Kocak, Berat Yenilmez, Hivda Zizan Alp, Yonca Sahinbas, Serhan Onat.

Partnerstvo mladih imena Eylul Tumbar i Enesa Kocaka privući će pažnju u TV seriji Kendi Dusen Aglamaz, koja će uveseliti publiku kroz letnje dane kao serija koja će ih nasmejati i zabaviti.

Hajde da vidimo da li će Eylul Tumbar, koja će glumiti lik po imenu Alize Soner, moći da svoje ime učini poznatim masama kao rezultat ovog važnog iskustva. Ne bi bilo pogrešno unapred reći da će u priči sa likom Volkana učestvovati Enes Kocak, a televizijski par Volkan i Alize uskoro će se pomno pratiti na društvenim mrežama.

NOVO - O seriji Donence, Sumeyye Aydogan i Caneru Topcuu se već priča!

By: TV Exposed