Raste uzbuđenje pred početak turske serije Tuzak / Klopka

Nedavno je objavljen datum početka emitovanja nove turske TV serije Tuzak! Projekat se sprema da izađe na ekran sa svojom prvom epizodom u sredu, 19. oktobra.

Raste uzbuđenje pred početak turske serije Tuzak / Klopka

Foto Credits: IMDB

Serija Tuzak / Klopka, koja se pripremala mesecima i počela da se snima, uspela je da privuče pažnju široke publike pre nego što je i počela. Nova turska serija, u kojoj u glavnim ulogama glume Akin Akinozu, Bensu Soral i Talat Bulut, ima snažnu priču. Domaći i strani fanovi Akinozua, dugo su i željno čekali ovu seriju. Glumac ima ogromnu bazu obožavatelja zajedno sa serijom Hercai u kojoj je tumačio glavnu ulogu. Veliku pažnju u inostranstvu izazivaju i druge TV serije u kojima je glumio.

Projekat Tuzak, koji počinje da se emituje u sredu uveče, govori o osvetničkoj priči. Novi potezi koji će povećati uzbuđenje takođe dolaze jedan za drugim. Konačno, deljenje kadra sa snimanja postera očaralo je fanove Bensu Soral i Akina Akinozua, koji su željno iščekivali seriju.

Dok je interesovanje za ovu TV seriju, koje je bilo sve veće, gledaocima su se dopale poze dvoje glumaca, koji će ujedno biti i junaci ljubavne priče, sa ovom novom fotografijom. Uz plakat je predstavljen i slogan serije, u kojoj je osvetnička priča trojice braće Umuta, Mahira i Umaya, kojima je oduzeto detinjstvo. Fraza „Ako nekome ukradeš snove, gorećeš u paklenoj vatri“ je skoro kao sažetak priče serije!

View this post on Instagram

A post shared by Tuzak (@tuzakdizisi)

NOVO - Hafsanur Sancaktutan ne krije uzbudjenje zbog serije Darmaduman

By: TV Exposed