Gokhan Alkan uskoro ponovo na TV ekranima

Gokhan Alkan je bio daleko od TV ekrana još od serije Kalp Yarasi, koja je svoju 32., finalnu epizodu završila u februaru prošle godine.

Gokhan Alkan uskoro ponovo na TV ekranima

Foto Credits: Haber Global

Glumac, čiji fanovi željno iščekuju njegov novi projekat, uskoro će ponovo početi da se pojavljuje na televizijskom ekranu. Očekuje se početak snimanja serije Kralice / Kraljica koja će se emitovati na Kanalu D.

Serija, u kojoj u glavnim ulogama glume Burcu Ozberk i Gokhan Alkan, zasnovana je na snažnoj dramskoj priči. U pitanju je turska verzija projekta Queen Sugar, veoma popularne TV serije u Americi, a fokusiraće se na tri brata i sestre koji žive različitim životima, i koji se ponovo ujedinjuju i započinju drugačiji život nakon očeve smrti.

U originalnoj priči serije Queen Sugar, koja je došla na ekran dok 3 brata vode polje šećerne trske i bore se za život, bila je zanimljiva radnja. U projektu Kralice / Kraljica sa nestrpljenjem se iščekuje iz kog ugla će se to pitanje rešavati.

Novi lik - košarkaš

Burcu Ozberk je dala važne detalje o ovoj temi. Glumica je rekla da će lik koji će igrati biti snažna žena koja se žrtvuje i menja svoj život da bi okupila svoju porodicu.

 Obožavaoci, koji očekuju da se Gokhan Alkan pojavi na ekranu takođe sa snažnim karakterom, već su počeli da kreiraju dnevni red na društvenim mrežama sa komentarima u kojima se navodi da im nedostaje glumac koji je bio van ekrana godinu dana. Gokhan, koji će u priči serije tumačiti lik Atesa, pojaviće se pred publikom sa atletskom ličnošću kao kapiten košarkaškog tima. Burcu Ozberk će se pojaviti i u priči serije sa likom Deniz, supruge proslavljenog košarkaša.

View this post on Instagram

A post shared by Gokhan Alkan (@gokhan_alkan)

NOVO - Sezin Akbasogullari u novoj TV seriji odmah nakon završetka projekta O Kiz!

By: TV Exposed