Yali Capkini je i dalje najgledanija serija petkom ali beleži i pad rejtinga!

Nakon što su se Binnur Kaya i Tarik Emir Tekin pridružili seriji Yali Capkini / Vodomar, projekat, koji je kao oluja započeo drugu sezonu, doživljava značajne promene.

Yali Capkini je i dalje najgledanija serija petkom ali beleži i pad rejtinga!

Foto Credits: IMDB

Sada je u priči ove turske serije novi lik, koji je privukao veliku pažnju publike i nastavio uspeh prošle sezone osvajanjem prvog mesta u gledanosti.

Sa 38. epizodom emitovanom u petak uveče, pred publiku je izašao i lik Talih. Novi ženski lik koju igra Cemre Gumeli ističe se kao neko ko će uticati na odnos između Ferita i Seyran.

Za Cemrea Gumeli, koju ćemo gledati kao Feritovu fizioterapeutkinju Talih, serija Yali Capkini / Vodomar se čini jednim od najvažnijih dela u njenoj karijeri. Gumeli se brzo zbližila sa svojim kolegama na setu tokom snimanja druge sezone serije Yali Capkini, koja se emituje na ekranima Star TV-a svakog petka i ostavlja trag u nedelji sa svakom epizodom.

Blagi pad rejtinga

Kada je u pitanju rejting, serija je i dalje na prvom mestu u total kategoriji u danu emitovanja, ali je zabeležen blagi pad gledanosti. Ostaje da vidimo kako će se dalje razvijati situacija.

U produkciji OGM Pictures, uz priču Gulseren Budayicioglu i režiju Burcu Alptekin, scenario za seriju Yali Capkini napisali su i pišu Leyla Uslu Oter i Ekin Akcay.

Yali Capkini je na Star tV-u svakog petka sa svojim novim epizodama!

NOVO - Serija Chicago PD | Čikaška policija - radnja i uloge

By: TV Exposed