Melisa Dongel dala nove iskrene izjave

Turska glumica Melisa Dongel trenutno igra lik Aylin u TV seriji Kirli Sepeti, koja se emituje na TV kanalu Now.

Melisa Dongel dala nove iskrene izjave

Foto Credits: Haberler

Melisa Dongel sarađuje sa mladim glumcem Halilom Ibrahimom Ceyhanom u TV seriji Kirli Sepeti, koja svojom pričom stvara snažnu sliku koja privlači publiku nedeljom uveče.

Dongel je do sada ostvarila dobru karijeru sa uspešnim glumačkim nastupima u mnogim projektima u kojima je učestvovala poslednjih godina.

Glumica, koja je došla do izražaja sa likom Deniz u TV seriji Bizim Hikaye, napravila je značajan iskorak u karijeri i sa likovima Ceren u TV seriji Sen Cal Kapimi i Cagla u TV seriji Ask Mantik Intikam.

Zanimljive rečenice

Melisa Dongel nasmejala je obožavaoce priznanjem koje je dala u kulinarskoj emisiji kojoj je prisustvovala na TV8. Dongel je izjavila da jedna stvar koju ne može prihvatiti je nepoštovanje.

Melisa Dongel je izjavila da može da razume laganje, a možda čak i prevaru i rekla:

„Ne želim da pričam krupno, ali mi je u redu prevara, ali kada je to nepoštovanje, ne samo prema meni… Ne mogu da tolerišem kada bilo koja druga osoba ne poštuje bilo koga. Dakle, ta osoba je gotova za mene, ne mogu da podnesem tu osobu. Jednom osoba bez poštovanja, uvek osoba bez poštovanja. Onda počinjem da se stvrdnem pred nepoštovanjem. Ne želim ovo sebi da radim.”.

NOVO - Hazar Erguclu i serija Inci Taneleri | Biserna zrna se vraćaju na vrh!

By: TV Exposed