Kerem Bursin potpisao ugovor za novu seriju!

Turski glumac Kerem Bursin doneo je odluku o budućnosti kada je njegova karijera u pitanju. Kerem će i nakon serije Sen Cal Kapimi glumiti u jednoj seriji.

Kerem Bursin potpisao ugovor za novu seriju!

Foto Credits: Riri Nano

Prema pisanju Birsen Altuntas, Kerem Bursin je dobio ponudu digitalne platforme Disney Plus, koja se priprema da uđe na tursko tržište i suprostavi se velikim rivalima Amazonu i Neflixu. Ono što je poznato jeste da je glumac potpisao ugovor sa kompanijom MF Yapim za rad u njihovoj novoj seriji. Još uvek nije poznato da li će se ta nova serija emitovati na nekom televizijskom kanalu ili je možda upravo to prva turska serija za Disney Plus digitalnu platformu. Imajući u vidu da je emitovanje serije Sen Cal Kapimi u toku, nije realno očekivati veliki broj informacija o novom projektu. Barem do finala te serije.

Podsećamo, digitalna platforma Disney Plus uglavnom radi serije za celu porodicu kao i fantasy projekte. Kompanija Fatiha Askoya, odnosno MF Yapim je specijalizovana je upravo za serije za porodicu i projekte namenjene lepšem polu. Po svemu sudeći tako neka priča nas očekuje u novoj seriji Kerema Bursina, a ne neka fantasy ili priča o superheroju.

Kerem Bursin nastavlja da radi na scenariju projekta koji kreira i u sopstvenoj produkciji a ima i mnogo obaveza marketinške prirode. Ono što je sigurno je da je Kerem jedan od najpopularnijih glumaca u Turskoj kada je mlađa generacija u pitanju. Da li će ostvariti uspeh na međunarodnoj sceni mogli bi da saznamo vrlo brzo.

NOVO - Dobar start serije Ask Mantik Intikam | Ljubav, logika, osveta

 By: Milt-TV Exposed