Fahriye Evcen i Burak Ozcivit kao glas žrtava zemljotresa

Kao i mnoga poznata imena, nakon dva velika zemljotresa u Kahramanmarašu, bračni par Fahriye Evcen i Burak Ozcivit takođe su uložili veliki napor da budu glas žrtava zemljotresa uz direktne prenose na Youtube kanalima.

Fahriye Evcen i Burak Ozcivit kao glas žrtava zemljotresa

Foto Credits: DiziCentral

Fahriye Evcen, koja je rekla da su prihvatili zahteve ljudi u zoni zemljotresa i delovali kao posrednik da ih pojedinačno predaju informacije vlastima, izjavila je da su dali sve od sebe. Objašnjavajući da su dobili mnogo poruka, uključujući i veoma korisne informacije, Evcen je izjavila:

„I ja dobijam njihove povratne informacije. Trebalo bi da širimo ono što možemo. Posle ovog deljenja dobijam poruke da smo postigli dobre rezultate. Tako da ću nastaviti da to radim ponovo.“, istakla je Fahriye u novoj izjavi.

Pomoći i humanitarnim organizacijama

Dva poznata imena, koja su takođe delila poruke za prikupljanje donacija u direktnom prenosu, bila su cenjena zbog svog truda. Popularni turski par, koji se potrudio da bude glas pogođenih zemljotresom, objasnio je da treba podržati i humanitarne organizacije. Fahriye Evcen je tokom emitovanja uživo dodala:

„Trudimo se da dopremo do svakoga i svega što više možemo, što raštrkanije možemo. Bili smo veoma srećni. Zato što smo posrednici i pomažemo. Trudili smo se da dostignemo što više pojedinačno. Poput AFAD-a, postoje i neke druge organizacije koje svakako treba podržati.”.

NOVO - Hande Ercel sa svojim Instagram nalogom pomaže spasiocima i ugroženima!

By: TV Exposed