Hande Ercel sa svojim Instagram nalogom pomaže spasiocima i ugroženima!

Poznata imena koja rade na terenu i učestvuju u organizacijama različitih institucija u Turskoj takođe su otvorila svoje naloge na društvenim mrežama za hitne poruke u oblasti zemljotresa.

Hande Ercel sa svojim Instagram nalogom pomaže spasiocima i ugroženima!

Foto Credits: Al Bawaba

Hande Ercel, jedno je od imena koje u saradnji sa AHBAP-om, na čelu sa Halukom Leventom, podržava sve akcije od prvog dana. Činjenica da glumica takođe ima nalog sa blizu 30 miliona pratilaca na Instagramu pomogla je da svaka poruka koju objavi dopre do mnogo veće publike.

Jedna od Handinih objava na njenom Instagram nalogu takođe je privukla pažnju pozivanjem na mnoga poznata imena. Uzimajući u obzir veliki broj sledbenika Hande Ercel, poznata imena kao što su Burcu Biricik i Elcin Sangu su takođe navela ovu poruku kao referencu, čime su omogućili da se dopre do šire publike.

Poruka je bila „Prikupimo potvrđene izveštaje o tragovima uživo, glasu, govoru, telefonskim kontaktima ispod ove objave u poslednja 24 sata u Elbistanu.“.

Važna poruka za spasioce

Ovo je bila važna poruka za spasilačke timove sa ciljem da se usmere na prava mesta 5 dana nakon zemljotresa, sa ljudima koji još uvek izlaze iz ruševina, a mnogi ljudi prave buku ispod ruševina ili ih detektuju termalne kamere.

Poznata imena sa velikim brojem pratilaca takođe su upućena na deljenje Ercel, jedno po jedno, kako bi u jednu ruku prikupili dolazna obaveštenja i tako brže delovali. Zaista sve pohvale svima koji aktivno učestvuju u aktivnostima nakon stravičnih dogadjaja koji su pogodili Tursku 6. februara.

Objavljen je i snimak dronom koji pokazuje koliku štetu je pretrpeo grad Hatay u Turskoj. Zaista, stravični snimci...

NOVO - Beren Saat uputila kritiku vlastima!

By: TV Exposed