Serija Bir Zamanlar Cukurova izaziva burne reakcije publike (FOTO)

Objavljena je 68. nova epizoda serije Bir Zamanlar Cukurova. Međutim, postojala je scena zbog koje je svima bilo izuzetno neprijatno. Ko bi voleo da vidi pušku u rukama dečaka na glavnom kanalu? Takva scena postoji u seriji Bir Zamanlar Cukurova na šta je publika imala burne reakcije… Na društvenim mrežama su napisani komentari tipa: “Kako ...

Serija Bir Zamanlar Cukurova izaziva burne reakcije publike (FOTO)

Objavljena je 68. nova epizoda serije Bir Zamanlar Cukurova. Međutim, postojala je scena zbog koje je svima bilo izuzetno neprijatno. Ko bi voleo da vidi pušku u rukama dečaka na glavnom kanalu? Takva scena postoji u seriji Bir Zamanlar Cukurova na šta je publika imala burne reakcije...

Na društvenim mrežama su napisani komentari tipa: "Kako može da se napravi takva neodgovornost ... 3-godišnja beba sa pištoljem u ruci ... ?" Gledaoci su bili šokirani ovakvom scenom, pitajući se kako je moguće uopšte da se takva scena i prikaže.

Jedna od najvažnijih kritika serije u 3. sezoni je da oružje nikada ne ćuti i da nasilje ne nedostaje. Još jedna uznemirujuća scena bio je pokušaj da se Hunkar živa spali.

Na društvenim mrežama ima gledalaca koji kritikuju ovu situaciju i upućuju problem RTUK-u. Pored kritike Yilmazove želje da ubije, takođe se dovodi u pitanje moralnost lika Zuleyhe.

By: TV Exposed

NOVO-Ozge Ozberk vraća se na scenu