Kenan Imirzalioglu bio na transplantaciji kose?!

Turski mediji su preneli pomalo neobičnu vest o tome zbog čega se Kenan Imirzalioglu ne pojavljuje u javnosti u poslednje vreme. Kao razlog navode da je Kenan bio na jednoj vrsti intervencije. Prema informacijama do kojih su došli, Kenan je u oktobru ove godine posetio jednu od klinika u Levent distritku. Tom prilikom je bio ...

Kenan Imirzalioglu bio na transplantaciji kose?!

Turski mediji su preneli pomalo neobičnu vest o tome zbog čega se Kenan Imirzalioglu ne pojavljuje u javnosti u poslednje vreme.

Kao razlog navode da je Kenan bio na jednoj vrsti intervencije. Prema informacijama do kojih su došli, Kenan je u oktobru ove godine posetio jednu od klinika u Levent distritku. Tom prilikom je bio na transplantaciji kose koju je kako navode predstavnici turskih medija platio 15 hiljada turskih lira. Nakon toga glumac se „zaključao“ u svom domu.

Ova intervencija nije ništa neobično u današnje vreme, pogotovo kada su javne ličnosti u pitanju. Kenana Imirzalioglu je bez dileme neko ko privlači mnogo pažnje, pa su novinari detaljno istražili i ovaj slučaj.

NOVO - Odloženo snimanje serije Savasci, stiže i novi glumac

By: TV Exposed