Abdulhamid: Pripreme za finale sezone

Glumci serije Abudlhamid (tur. Payitaht Abdülhamid) po treći su se put u petak navečer susreli sa svojim gledateljima na Youtube kanalu umjesto s novom epizodom. Cilj je da gledatelje ne ostave same. Zbog pošasti koronavirusa nove se epizode ne prikazuju. Glumci Bülent İnal, Cem Uçan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gürkan Uygun, redatelj Doğan Ümit Karaca i scenarist ...

Abdulhamid: Pripreme za finale sezone

Glumci serije Abudlhamid (tur. Payitaht Abdülhamid) po treći su se put u petak navečer susreli sa svojim gledateljima na Youtube kanalu umjesto s novom epizodom. Cilj je da gledatelje ne ostave same. Zbog pošasti koronavirusa nove se epizode ne prikazuju.

Glumci Bülent İnal, Cem Uçan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gürkan Uygun, redatelj Doğan Ümit Karaca i scenarist Uğur Uzunok pridružili su se druženju preko interneta i svi rekli da im jako nedostaju snimanja te da se nadaju kako će se sve što prije nastaviti i vratiti na staro.

Scenarist Uğur Uzunok izjavio je kako tijekom dana koje provodi u karanteni čita dokumente vezane za seriju te radi na planiranju finalne epizode ove sezone. Još uvijek se ne zna kada će se serija koja se već četiri sezone prikazuje na ekranima TRT 1 vratiti na male ekrane, međutim ekipa je spremna tako da se svakoga trena mogu vratiti na set.

Grupa koja piše scenarij bavi se pripremama za posljednju epizodu ove sezone. Scenarist Uğur Uzunok izjavio je kako pišući scenarij koristi mnogo raznovrsnih izvora te da je još s četrnaest godina počeo čitati o tome osmanskom sultanu. Osim toga, kazao je da prosječno za jednu epizodu čitaju oko 50 stranica raznih članaka od kojih onda potom pišu scenarij.

By: TV Exposed