Turska Serija – Jama | Cukur 3. sezona 26. epizoda

Nova epizoda Čukura/Jame snimljena je od doma. U ponedjeljak nas čeka na malim ekranima, u 20h (po turskome vremenu) na Show TV-u! U novoj epizodi Čukura, punoj iznenađenja, Jamač koji nikako da riješi problem s braćom javit će se Vartoluu za pomoć. Jamač će prema ideji koju je dobio od Varula javiti se starim prijateljima, ...

Turska Serija – Jama | Cukur 3. sezona 26. epizoda

Nova epizoda Čukura/Jame snimljena je od doma. U ponedjeljak nas čeka na malim ekranima, u 20h (po turskome vremenu) na Show TV-u!

U novoj epizodi Čukura, punoj iznenađenja, Jamač koji nikako da riješi problem s braćom javit će se Vartoluu za pomoć. Jamač će prema ideji koju je dobio od Varula javiti se starim prijateljima, ali Džumali i Selim neće reagirati kako se nadao.

I dok braća Kočavli odlučuju probleme opet riješiti vlastitim metodama, Vartolu koji je u zatvoru neće moći reagirati. Azer i Karadža nastavljaju se potajno viđati i morat će donijeti odluku. Što se tiče Akina, on se odlučuje na novi korak da se približi Songul.

Tako da braća Kočovali pokušavaju riješiti druge probleme, stvar koju će saznati o novome neprijatelju, Arik Boke Erdenet bit će tema rasprava.

By: TV Exposed