Sa kojom svetskom zvezdom su fanovi uporedili Demet Ozdemir?!

Popularna turska glumica Demet Ozdemir, koja je poznata u mnogim zemljama sveta i ima veliku bazu fanova od emitovanjaTV serije Erkenci Kus / Sanjalica, sada je na dnevnom redu svojim pozama za časopis Vogue Turkey.

Sa kojom svetskom zvezdom su fanovi uporedili Demet Ozdemir?!

Foto Credits: RiriNano

Ova sjajna glumica, koja se pojavila pred objektivom za decembarsko-januarski broj magazina, privukla je pažnju svojim stilom odevanja, frizurom i šminkom. Bilo je mnogo komentara o njenom stilu na društvenim mrežama. Dok su neki fanovi uporedili Demet Ozdemir sa svetski poznatom zvezdom Dženifer Lopez, njene fotografije su dobile mnoge pohvalne komentare njenih fanova i veliki broj lajkova.

Časopis je o uspešnoj glumici u novom broju istakao: „Ime koje je uspelo da postane jedno od najistaknutijih imena tog perioda zahvaljujući njenoj sposobnosti da se prilagodi “ratu” koji je vodila protiv vremena.”.

Demet Ozdemir je u intervjuu za Vogue Magazin između ostalog izjavila: „Živela sam u veoma malom mestu, kada sam sa prozora posmatrala ulicu, osećala sam da mi to neće biti dovoljno. Gledajući sada unazad, shvatam da sam čak i tada gledala napolje da vidim više. Tamo je verovatno počelo jer mi uspeh i iskustvo nisu bili dovoljni. To me je navelo da verujem da imam još mnogo da naučim i da želim više.”.

I postigla je više, već sada mnogo. Glumica briljira iz projekta u projekat a uskoro ćemo je gledati u novoj TV seriji Benim Adim Farah / Zovem se Farah.

NOVO - Raste uzbuđenje pred početak turske serije Sipahi

By: TV Exposed