Razočarenje zbog serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca

Činjenica da je TV serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca, sa dva važna glumca kao što su Timucin Esen i Sevket Coruh, bila samo projekat od 7 epizoda, bio je događaj koji je veoma uznemirio mnoge fanove.

Razočarenje zbog serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca

Foto Credits: DiziCentral

Široka publika je podržala projekat Tetikcinin Oglu, koji je počeo da se emituje na Fox TV-u pred kraj sezone 2022-2023.

Imati dva važna imena u glavnim ulogama serije, koja je bila zapažena i na društvenim mrežama, bilo je dovoljno da privuče milione ljudi na ekran. Međutim, nakon prve 3 epizode ​​serije Tetikcinin Oglu, mnogi gledaoci su bili isključeni iz priče, a projekat nije mogao da otkrije jaku priču kako se kreatori želeli.

Serija, koju su takođe kritikovali fanovi Timucina Esena i Sevketa Coruha, uspela je da snimi  i emituje 7 epizoda i njena sudbina je ostala neizvesna. Iako je bilo nekih znakova da bi Fox TV mogao da nastavi seriju, projekat je ostavljen nedorečen, odnosno njegova sudbina, da bi se ublažile reakcije publike, a kasnije se shvatilo da serija neće biti nastavljena.

Odličan glumački kadar, priča razočarala

Postojala je i publika koja je dala veliki značaj akcionoj seriji pod nazivom Tetikcinin Oglu / Sin strelca.

Međutim, videli smo i da je i ova publika bila veoma razočarana i da priča nije dovoljno dobra, pogotovo kada se uzme u obzir odličan glumački kadar. Ne bi bilo pogrešno reći da će serija, koja uključuje i značajna imena kao što su Bahar Sahin, Genco Ozak, Sezin Akbasogullari i Serhat Kilic, ostati u mislim mnogih kao razočarenje.

Takođe, ne bi bilo pogrešno reći da su fanovi, koji su dugo želeli da gledaju Timucina Esena na ekranu, bili zabrinuti zbog neuspeha serije i pitali se kada će se glumac vratiti na TV ekrane.

Za sada nema nagoveštaja o njegovom novom projektu.

NOVO - Lep detalj na novom posteru serije Yaz Sarkisi / Letnja pesma

By: TV Exposed