Ersin Arici o uspehu serije Yali Capkini

I dalje zadivljuje činjenica da turska TV serija Yali Capkini , koja se petkom uveče emituje na televiziji Star TV, nastavlja da obara rekorde gledanosti i sa svakom novom epizodom povećava broj gledalaca.

Ersin Arici o uspehu serije Yali Capkini

Foto Credits: IMDB

Serija, u kojoj su glavne uloge preuzeli Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir, dostigla je brojku 14 u gledanosti, što se smatra velikim uspehom. Dakle, koje su činjenice iza ovog uspeha?

Publici se dopala priča i prvo na šta skreće pažnju je to što je to adaptacija knjige Gulseren Budayicioglu iz stvarne životne priče. Ali postoje i druge činjenice iza kulisa. Možemo reći da veliki udeo u ovom uspehu serije Yali Capkini ima odnos glumaca, posebno u scenskom okruženju. Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir u glavnim ulogama se ogledaju na ekranu kao pravi izbor.

Ersin Arici, koji igra lik Abidina u seriji, rekao je da je ovaj veliki uspeh turske serije Yali Capkini posledica timskog duha u pozadini. Govoreći o setu, glumac je naveo da je sve prošlo u najboljem redu i da su radili dobrim tempom i da su osetili uzbuđenje novih epizoda. Za uspeh serije u kojoj trenutno glumi, glumac je dao sledeću procenu:

„Mislim da je reč o komunikaciji između glumaca. Jer što je komunikacija tamo jača, to se više ogleda u radu. Naš tim je veoma dobar. Naš reditelj, naš snimatelj, produkcija je veoma dobra. Za njega, mislim da je uspeh kao slučajnost, ali ansambl je veoma dobar.” .

Posebno koristeći reč „ansambl“, Ersin Arici je naveo da uloge glumaca imaju jednak značaj u priči serije, koja donosi uspeh. Zaista, razume se da je ovaj veliki uspeh postignut činjenicom da u priči u TV seriji Yali Capkini ima mnogo likova, priča svakog lika je puna elemenata radoznalosti i priča je predstavljena na veoma dobar način.

NOVO - Esra Bilgic ironičnim odgovorom nasmejala fanove

By: TV Exposed