Esra Bilgic ironičnim odgovorom nasmejala fanove

Esra Bilgic, koja je poznata po svojoj TV seriji Dirilis Ertugrul i kasnije postala poznata sa serijom Ramo, bila je na ekranu u seriji Fox TV-a Kanunsuz Topraklar prošle sezone.

Esra Bilgic ironičnim odgovorom nasmejala fanove

Foto Credits: DiziCentral

Serija je imala rano finale kada nije privukla očekivanu pažnju. Esra Bilgic, koja je neko vreme bila daleko od ekrana, vratila se na nastavu da završi školu koju je pohađala tokom ovog perioda. Esra, koja studira na Pravnom fakultetu Univerziteta Marmaras, trenutno radi na završetku školovanja. Glumica je takođe učestvovala u seriji Ataturk, koja je snimljena za Disney Plus i biće emitovana u oktobru 2023. godine. Esra, koja pokušava da se školuje i diplomira jer nema TV seriju na ekranu, nastavlja studentski život.

Bilgic, kojoj je ostalo još 1,5 godina od diplomiranja, u jednom intervjuu je izjavila da voli da čita, da i njen brat studira pravo i da želi da postane pravnik, rekavši da će zajedno diplomirati. Inače, poznata glumica je skrenula pažnju odgovorom na komentar jedne učenice o njoj na društvenim mrežama proteklih dana! Jedna osoba je verovatno želeći da privuče pažnju, napisala na društvenim mrežama: „U prošloj školi mislila je da radim na parkingu, dala mi je svoj ključ od auta da bi mogla da ga parkira. Nisam parkirala.”.

Obraćajući se osobi koja je tvrdila da je Esra Bilgic mislila da radi na parkingu, glumica je napisala: „Zdravo, ja ne dolazim u školu kolima. Dolazim sa Marmarajem (vozom). Danas imam popravni ispit iz upravnog prava, za sat vremena sam na fakultetu. Voleo bih da vas upoznam. Možda će ovom prilikom bioskopska industrija dobiti novog scenarista.” .

Ironičan odgovor Esre Bilgic na tvrdnju nasmejao je publiku.

View this post on Instagram

A post shared by Esra Bilgic (@esbilgic)

NOVO - Erkan Petekkaya - uloga u seriji O Kiz najteža u karijeri!

By: TV Exposed