Loše vesti za seriju Senden Daha Guzel | Lepša od tebe

Turska letnja serija Senden Daha Guzel | Lepša od tebe bila je i ostala veoma zapažena, pogotovo na društvenim mrežama. Projekat je osvojio mnoga srca, ali početkom nove sezone stigle su loše vesti za ovaj projekat.

Loše vesti za seriju Senden Daha Guzel | Lepša od tebe

Foto Credits: IMDB

Sve veći broj serija iz prošlih sezone se nastavlja, a sudeći po jučerašnjim rezultatima rejtinga, to uopšte nije dobro za seriju Senden Daha Guzel | Lepša od tebe. Juče je emitovana prva epizoda treće sezone projekta Gonul Dagi, koji je ostvario veoma zapažene i dobre rezultate rejtinga. U total kategoriji brojka je iznosila 6.71, u AB 8.17 a u ABC1 7.27. Na TV ekrane se svojom prvom epizodom treće sezone vratila i serija Kardeslerim / Moja braća. Projekat je ostvario total rejting od 4.87, AB od 2.92 i ABC1 od 3.34.

Dolazimo i do loših vesti za seriju Senden Daha Guzel | Lepša od tebe koje su uslovljene rejtingom prethodne dve navedene TV serije.U epizodi 12 ovog projekta koja je emitovana juče zabeležen je pad gledanosti tako da je serija sada daleko ispod proseka u svim kategorijama. Najizraženiji pad bio je u total kategoriji, pa je rejting u njoj iznosio 1.88, što je za 1.61 niže od prošle epizode. U AB kategoriji rejting je bio niži za 0.13 i iznosio 1.98. U ABC1 pad je iznosio 0.87, pa je rejting bio 1.78.

Svi već dobro znaju koliko je gledanost bitna za sudbinu turskih TV serija. Ukoliko se ovaj trend nastavi i rejting vrlo brzo drastično ne popravi, veliko je pitanje koliko će serija još opstati u etru…

NOVO - Sila Turkoglu dobila veliku šansu u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed