Evo kada se završava serija Kefaret / Otkup greha

Turska serija Kefaret polako se približava svom kraju. Juče je potvrđena informacija kada će biti finale ove turske serije.

Evo kada se završava serija Kefaret / Otkup greha

Do sada je emitovano 23 epizode serije, a do kraja gledaćemo još pet. Kraj ove serije biće u epizodi 28. Podsećamo, radnja serije prati život profesorice muzičkog Zeynep (Nurgul Yesilcay), koja se sa dvoje dece i suprugom koji je doktor (Yurdaer Okur) preselila u prelep dom u novom gradu. Njihov život i budućnost je bila savršena sve do jednog dana. Zeynep je imala želju za svoj rođendan. Ta želja će promeniti njen život iz korena. Od tog dana narednih pet godina ona je izgubila sve. U priču se uključio i Sinan (Mert Firat) koji nikada nije digao ruke od Zeynep. Zeynep će po poslednji put pokušava da vrati izgubljeno. Sinan i Zeynep će udružiti snage i zajedno vraćati onom što im pripada, jedno po jedno...

Prva epizoda ovog projekta emitovana je 22. novembra 2020. godine. Serija se radi u produkciji kompanije 25 Film, a emituje na Fox TV-u. Sve epizode turske serije Kefaret / Otkup greha sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM.

NOVO - Počelo snimanje nove turske serije Uysallar / Pokoran

By: Milt-TV Exposed