Leyla Tanlar u seriji Guzel Gunler / Lepi dani

Leyla Tanlar spada u red mladih i veoma talentovanih turskih glumica. Ona je sada dobila priliku da pokaže svoj glumački talenat i kvalitet u novoj seriji koja će biti emitovana na kanalu TRT1.

Leyla Tanlar u seriji Guzel Gunler / Lepi dani

Foto Credits: Internet Haber

Mlada turska glumica Leyla Tanlar pridružila se glumačkoj ekipi nove serije koju priprema kompanija TMC Film za turski nacionalni kanal TRT1. O ovom projektu je već bilo reči. U pitanju je serija koja nosi naziv Guzel Gunler ili u prevodu Lepi dani.

Poznate su i neke nove informacije o ovoj turskoj TV seriji koja nas očekuje u novoj sezoni. Na poziciji producenta projekta je Erol Avci, poznat po svom radu u serijama 1001 noć i Aliye. Režiser serije Guzel Gunler je Osman Tasci a scenario piše Selin Tunc. Snimanje kadrova na ovoj novoj turskoj televizijskoj seriji je počelo u ponedeljak, 5. septembra. Projekat se snima u grad Vanu.

Leyla Tanlar je nedavno pažnju na sebe skrenula ulogom u digitalnoj seriji Kacis, a sada će imati priliku da svoj glumački kvalitet pokaže u TV seriji. Starije generacije je pamte i kao Cansu iz veoma popularne serije Paramparca, što je bila i njena prva uloga u glumačkoj karijeri. Ona će u seriji Guzel Gunler / Lepi dani glumiti Selmu. Prema informacijama koje dolaze iz Turske, Selma je glavni lik ove serije. Prvi naziv projekta je bio upravo Selma, ali su kreatori odlučili da ga ipak promene i izaberu prema njihovom mišljenju neki neutralniji.

On ranije je poznato da uloge u ovoj TV seriji tumače Ecem Erkek, Binnur Kaya, Zeynep Camci, Yildiray Sahinler i Olgun Toker. U narednom periodu biće poznato ko će glumiti lik Mirana, odnosno ko će biti partner Leyli Tanlar u ovoj novoj seriji koja će biti prikazana u sezoni koja je počela.

View this post on Instagram

A post shared by Leyla Tanlar (@leylatanlaar)

NOVO - Evo kada se nastavljaju turske serije Uc Kiz Kardes, Camdaki Kiz i Mahkum

By: TV Exposed