Poznat datum premijere nove turske serije Guzel Gunler / Lepi dani (VIDEO)

Nova serija pod nazivom Guzel Gunler / Lepi dani biće emitovana na ekranu Show TV-a i zajedno ćemo moći da gledamo veoma važne glumce i interesantnu radnju.

Poznat datum premijere nove turske serije Guzel Gunler / Lepi dani (VIDEO)

Foto Credits: Internet Haber

Binnur Kaya, koju pamtimo po njenim komičnim ulogama ranije, ali je uzela glavnu ulogu u jednom od najsurovijih primera drame u seriji Kirmizi Oda / Crvena soba u prethodnoj sezoni, ovog puta će njeni fanovi osetiti nostalgiju za starim TV emisija u stilu na koji smo navikli. Binnur Kaya će ponekad biti tužna u svojoj novoj ulozi, a ponekad svojim osmehom odražavati različite emocije na ekranu.

U glumačkoj ekipi serije moći ćemo da vidimo i Ecem Erkek, jednu od zapaženih glumica komedije prošlog perioda. Oni koji uspešnu glumicu budu gledali u scenama koje su je i ranije dosta nasmejale, ovoga puta imaće priliku da pogledaju dramski nastup. Ecem Erkek će poprimiti sasvim drugačiju sliku od svog dosadašnjeg imidža, ​​sa trenucima kada ne može da zadrži suze u seriji. Recimo da će Leyla Tanlar, Zeynep Camci, Burak Dakak i Olgun Toker portretisati likove koji će iznenaditi svoje fanove projektom serije Guzel Gunler / Lepi dani.

Serija Guzel Gunler, koja će početi prvom epizodom u nedelju, 6. novembra, takmičiće se kvalitetnim rivalima. Podsećamo, nedeljom se već emituju serije Yargi / Presuda, Teskilat / Organizacija i Tozluyaka.

Tu je i video najava nove turske serije koja će biti emitovana na kanalu Show TV.

NOVO - Prikazan film Elfatun - glavne uloge Kerem Bursin i Irem Helvacioglu

By: TV Exposed