Kerem Arslanoglu - velika prilika u seriji Kara Tahta / Tabla

Kerem Arslanoglu, koji se pred publikom pojavio likom Bekira u novoj TV seriji TRT1 Kara Tahta / Tabla ime je poznato ograničenom broju gledalaca sa različitim projektima u kojima je do sada učestvovao. Međutim, čini se da je ova nova serija kandidat da to promeni.

Kerem Arslanoglu - velika prilika u seriji Kara Tahta / Tabla

Foto Credits: Internet Haber

Furkan Andic, Miray Daner i Cengiz Bozkurt ističu se kao najuticajnija imena u novoj televizijskoj seriji Kara Tahta / Tabla, koja se emituje na turskom nacionalnom kanalu TRT 1. Međutim, Kerem Arslanoglu daje život jednom od najizazovnijih likova u radnji ove turske TV serije. Lik Bekira je loš momak za publiku.

Međutim, on ima svoje probleme i Kerem Arslanoglu može ovu situaciju da pretvori u priliku za svoju karijeru.

Igrati ovako teške uloge jedna je od najvažnijih zadataka u karijeri svakog glumca. Iz razloga što mora da se razvija i da pokreće različite emocije do tačaka koje su u suprotnosti sa opštim pravilima društva. Lik Bekira je u ključnoj tački priče sa onim što je radio ranije i šta će raditi od sada.

Premijera ove nove serije je bila pre dva dana i ostvarila solidne rezultate gledanosti. Ostaje da vidimo kako će se u budućnosti razvijati ova serija, koliko će biti gledana i kako će se Kerem snaći u ovom projektu. Velika prilika je pred njim…

NOVO - Beren Saat u novoj humanoj misiji

By: Milt-TV Exposed