Beren Saat u novoj humanoj misiji

Poznatu tursku glumicu Beren Saat pre neki dan su ponovo videle kamere, odnosno reporteri i ona je svojom novom frizurom privukla veliku pažnju. Glumica je preuzela novu društvenu odgovornost sa svojim mužem, muzičarem Kenanom Doguluom.

Beren Saat u novoj humanoj misiji

Foto Credits: Internet Haber

Poznati turski glumački par Beren Saat i Kenan Dogulu izabran je za klimatskog ambassadore. Njih dvoje zajedno su prisustvovali događaju koji je organizovan nedavno i oboje su bili obučeni u belo. Beren Saat je zahvalila onima koji su sebe označili kao „klimatske ambasadore“ u njenoj izjavi. Glumica je rekla: „Pre svega, želim da vam se zahvalim što ste nas imenovali za klimatskog ambasadora. Obećavam u ime nas dvoje da ćemo učiniti sve što možemo u dobrim namerama“, rekla je ona.

Saat je u svojoj izjavi ustupila mesto glasu dece širom sveta. Poznata glumica, koja je glas dece koja žele da im budućnost ne bude zagađena, rekla je: „Ako mi kao odrasli nastavimo da zatvaramo oči, deci koja su morala da migriraju zbog ratova biće dodata da migriraju zbog klime.”

Podsećajući da će prema istraživanju Svetske banke 216 miliona ljudi migrirati zbog nestašice vode i hrane i vremenskih prilika do 2050. godine, Beren Saat je dodala: „Neka našoj deci ne budu suđeni glad, suša, nejednakost, rasizam. „Nemojmo zatvarati oči pred budućnosti, gde plodno anadolsko tlo okruženo čistim morem može da nahrani zdravu i punu nadu Ataturkovu decu maslinama.”

Nakon Beren, koja je svojim govorom dobila aplauz, njen suprug Kenan Dogulu je istakao da je ova kriza dostigla globalnu dimenziju, ali je dodao da i dalje veruje da ima nade.

NOVO - Uskoro počinje nova turska TV serija Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna

By: Milt-TV Exposed