Uskoro počinje nova turska TV serija Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna

Počelo je odbrojavanje do početka nove turske TV serije Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna. Serija, koju jproducira NTC Medya, odnosno Mehmet Yigit Alp, sastaće se sa publikom na ekranima TV8 u sredu, 6. aprila.

Uskoro počinje nova turska TV serija Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna

Foto Credits: Dizilah

Irem Helvacıoglu, Engin Ozturk, Selin Yeninci i Olgun Toker dele glavne uloge u TV seriji Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna, koji će na ekrane doći sa svojom impresivnom pričom i ambicioznim scenarijem. Dok su Makbule Kosif i Gulsev Karagoz pisali scenario za seriju, Muge Ugurlar sedi u rediteljskoj fotelji.

Deleći novi poster serije na svom Instagram nalogu, Irem Helvacıoglu dobila je veoma dobre komentare od svojih fanova. Poster sa Iremom Helvaciogluom i Selin Yeninci dobio je dosta dobrih komentara.

Mnogo komentara je dato pod glumičinim deljenjem. Njeni fanovi su poručili: „Uz vas smo kao i uvek, ispunite ekran vašim najboljim nastupom, društvene mreže su nam poverene, uvek puna podrška“.

Veliku pažnju privuklo je i prvo predstavljanje serije, koja je na TV8 bila pripremljena da svoj ekranski put krene u sredu, 6. aprila. Promocija, koja je dobila odlične komentare na društvenim mrežama, takođe je povećala interesovanje i radoznalost za projekat.

Serija će otkriti da je majčinstvo jedna od najvažnijih vrednosti koja se daje ženama.

 

NOVO - Teoman Kumbaracibasi napustio seriju Destan / Legenda

By: Milt-TV Exposed