Hilal Altinbilek i Onur Tuna u seriji Sahane Hayatim / Moj divni život

Onur Tuna je igrao glavnu ulogu u dramskoj seriji Mahkum / Zatvorenik, koja se prvi put susrela sa publikom 14. decembra 2021.

Hilal Altinbilek i Onur Tuna u seriji Sahane Hayatim / Moj divni život

Foto Credits: Haberler

Serija je za kratko vreme postigla veliki uspeh i postigla veliku gledanost u prvim mesecima 2022. godine. U ovom procesu, jedan od konkurenata serije Mahkum bio je projekat pod nazivom Bir Zamanlar Cukurova. Hilal Altinbilek je takođe preuzela zadatak da nosi seriju u rejtingu kao glavna glumica ove serije.

Mahkum, TV serija sa Onurom Tunom je na neko vreme osvojila prvo mesto u gledanosti, ostavivši iza sebe TV seriju Bir Zamanlar Cukurova, sa Hilal Altinbilek u glavnoj ulozi. Rivalstvo u četvrtak se zahuktalo, a dvoje uspešnih glumaca su se suočili sa projektima u kojima su učestvovali. Ovo rivalstvo se promenilo kada se priča borila sa problemima u seriji Mahkum, a serija Bir Zamanlar Cukurova uspela je ponovo da prednjači u seriji Mahkum .

Naravno, u ovom procesu ne treba zaboraviti da je veoma uticajna TV serija poput Camdaki Kiz postigla veliki uspeh u gledanosti, emitujući se istog dana kao dva već pomenuta projekta.

Sada zajedno u istom projektu

Početkom 2022. žar ovog takmičenja je veoma oštro oživeo na društvenim mrežama. O ovom efektnom rivalstvu u serijama Mahkum i Bir Zamanlar Cukurova govorilo se i uz snažne igre dva glavna glumca.

Sada se Hilal Altınbilek i Onur Tuna okupljaju u istom projektu i ovoga puta će se zajedno boriti za rejting.

Hilal Altınbilek i Onur Tuna postali su glavne uloge u novoj TV seriji, Sahane Hayatim / Moj divni život, koja nosi potpis kompanije Ay Yapim. Energija i harmonija dvoje uspešnih glumaca u novoj seriji je već stvar velike radoznalosti.

View this post on Instagram

A post shared by onurtuna (@onurtuna)

NOVO - Naredne nedelje počinje snimanje druge sezone serije Omer

By: TV Exposed