Nurgul Yesilcay – Kao Tom Cruise sam!

Turska glumica Nurgul Yesilcay počinje rad na svom novom projektu. Glumica će se pojaviti u novoj seriji.

Nurgul Yesilcay – Kao Tom Cruise sam!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Nurgul Yesilcay će imati glavnu ulogu u rimejku britanske serije Happy Valley. Ona će u tom projektu tumačiti lik policajke. Pored serije, Nurgul je radila i na jednom filmu. U pitanju je akciona komedija pod nazivom Kim Bu Aile / Ko je ova porodica. Zanimljivo da je u pitanju još jedan rimejk, ovaj put korejskog filma Extreme Job, a da radnja ima takođe veze sa policijom i policajcima, baš kao i njena nova serija.

Glumica je govorila o pripremi za ovaj film. Pet sati dnevno je radila na borbi licem u lice sa korejskim trenerom. Sada je kao Tom Cruise lično, našalila se sjajna Nurgul Yesilcay.

U centru priče ovog novog filma je grupa policajaca koja dobija  priliku da spase karijere tako što će razotkriti internacionalnu bandu dilera droge. Slučaj koji će se dogoditi u restoranu, dovešće do toga da grupa policajaca zakupi taj prostor i pokrene nov biznis. Sve će krenuti odlično u restoranskom poslu, čak i više od toga. Ispostaviće se da im to ide mnogo bolje od policijskog posla koji su obavljali. Restoran će vrlo brzo postati najpopularnije mesto u gradu, ali nešto se mora i uraditi sa dilerima droge koji se sastaju upravo u tom lokalu...

NOVO - Oktay Kaynarca u novoj seriji?!

 By: Milt-TV Exposed