Halle Berry se pridružila izazovu

Halle Berry se takođe pridružila trendu, tj. izazovu jastuka i podelila haljinu koju je napravila od jastuka na svom nalogu na društvenim mrežama. Ono što je prvo skrenulo pažnju su njeni vidljivi bokovi koji su izazvali veliki broj komentara, kako muškaraca, tako i žena. Svetski poznata glumica Halle Berrytakođe nije bila u stanju da ostane ...

Halle Berry se pridružila izazovu

Halle Berry se takođe pridružila trendu, tj. izazovu jastuka i podelila haljinu koju je napravila od jastuka na svom nalogu na društvenim mrežama.

Ono što je prvo skrenulo pažnju su njeni vidljivi bokovi koji su izazvali veliki broj komentara, kako muškaraca, tako i žena.

Svetski poznata glumica Halle Berrytakođe nije bila u stanju da ostane ravnodušna na tkzv. PillowChallenge koji je preplavio društvene mreže. Berry (52) je na Instagramu objavila svoju fotografiju sa jastukom - haljinom i svojom seksipilnošću postidela i mnogo mlađe dame.

Fotografija je ubrzo postala veoma popularna na društvenim mrežama i izazvala različite komentare. Upravo goli bokovi su nekima izgledali sjajno, i privlačno dok su drugi smatrali da je glumica preteralo i da joj to nije bilo potrebno.

Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima

By: TV Exposed