Kubilay Aka ima novi imidž za novi projekat (FOTO)

Glumac Kubilay Aka, koji je privukao pažnju svojim intenzivnim radom i uspešnim ulogama poslednjih godina, nastavlja da učestvuje u novim projektima bez prestanka.

Kubilay Aka ima novi imidž za novi projekat (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Dok je na Exxen digitalnoj platformi upravo emitovana nova digitalna serija Sadece Arkadasiz / Mi smo samo prijatelji, u kojoj je mladi glumac glumio sa Hazar Erguclu i koji su njegovi fanovi željno iščekivali, od glumca je stigla potpuno drugačija vest o projektu.

Kubilay Aka, koji je u glumačkoj postavi novog filma Sevda Mecburi Istikamet, poznatog reditelja Cagana Irmaka, stigao je na set. Glumac, koji je prvi dan snimanja podelio na svom Instagram nalogu, privukao je pažnju i svojim novim imidžom.

Sevda Mecburi Istikamet, novi igrani film koji je napisao i režirao Cagan Irmak, producirao je Orchestra Content. U filmu glavne uloge igraju Selcuk Yontem, Selin Sekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balikci i Gunay Karacaoglu. Tu su i druga poznata imena kao što su Hilmicem Intepe, Selcuk Borak, Ali Savasci, Nergis Ozturk i Sebnem Sonmez.

U novom filmu reditelja Cagana Irmaka, čiji se svaki projekat željno iščekuje, u kojem se priča put od 70.-ih do 2000.-ih, gledaćemo poznatog glumca koji pokušava da sa kćerkom dovrši svoju nedovršenu priču, a radnja će biće ispričana u veselom i toplom stilu.

View this post on Instagram

A post shared by Kubilay Aka (@kubilayakaa)

NOVO - Devrim Ozkan osvaja sve veće simpatije zbog serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi

By: TV Exposed