Glumac Akin Akinozu napravio još jedan sjajan gest

Nakon završetka serije Hercai, polako se otkrivaju razni detalji sa samog snimanja. Najnovija informacija je zapravo sjajan gest koji je napravio glavni glumac Akin Akinozu.

Glumac Akin Akinozu napravio još jedan sjajan gest

Foto Credits: Neoldu

U poslednjoj epizodi serije Hercai pojavilo se dosta dece. Svi oni su imali neke manje, sitnije uloge, ali ni one nisu bile baš jednake. Majka jednog od dečaka koji je radio na seriji se požalila da je njen sin uznemiren jer nije imao nijednu jedinu rečenicu na sceni. Kada je to saznao Akin Akinozu odlučio je da to promeni. Razgovarao je sa režiserom i zamolio da dečaku da priliku. Akin je čak i smislio šta bi dečak mogao da kaže u toj sceni. Zaista, još jednom sve pohvale za ovog sjajnog glumca.

Juče je potvrđena vest da je Akinozu donirao svoju odeću iz prve epizode te serije na humanitarnoj aukciji. Nakon vesti o njemu koje nisu bile baš lepe i afirmativne, glumac potvrđuje da je narodski rečeno dobar momak.

Podsećamo, sve epizode turske serije Hercai u kojoj Akin Akinozu tumači jednu od glavnih uloga sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM.

NOVO - Udaje se Nurgul Yesilcay

 By: Milt-TV Exposed