Udaje se Nurgul Yesilcay

Turska glumica Nurgul Yesilcay uskoro će ponovo reći sudbonosno „da“. Glumica će ozvaničiti svoju vezu sa Nejatijem Kocabayem.

Udaje se Nurgul Yesilcay

Foto Credits: IMDB

Vest o tome da će se Nurgul i Nejati venčati nije novost. Par je tu odluku doneo još pre dve godine. Međutim, situacija sa pandemijom im je u značajnoj meri poremetila planove. Ceremonija venčanja je odlagana, a kako stvari stoje, par planira da stupi u brak ovog leta. Nurgul se čak obratila i astrolozima za savete. U međuvremenu, Yesilcay na društvenim mrežama često ubacuje fotografije sa njenim dečkom. Dečkom, koji će uskoro postati i njen suprug.

Nurgul Yesilcay iza sebe ima jedan brak. Ona je u periodu od 2004. do 2010. godine bila u braku sa kolegom Cemom Ozerom. Iz tog braka imaju sina koji se zove Osman Nejat Ozer.

Glumica iza sebe ima 38 uloga. Poslednja serija na kojoj je radila bila je Kefaret. U njoj je tumačila lik Zeynep. Veliku popularnost je stekla ulogom Kosem Sultan u seriji Muhtesem Yuzyil: Kosem. Takođe, mnogi dobro pamte njen lik Gulseren u seriji Paramparca.

NOVO - Burak Deniz ponovo izmamio uzdahe damama (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed