Šta će biti sa serijom Cop Adam / Čiča gliša?!

Engin Altan Duzyatan, koji glumi sa Elcin Sangu u TV seriji Cop Adam / Čiča gliša koja se emituje na Star TV-u sredom uveče, imao je uspešnu sezonu.

Šta će biti sa serijom Cop Adam / Čiča gliša?!

Foto Credits: Haberler

Poznati glumac je takođe svojom drugačijom pričom dao publici sasvim drugačiji osećaj u projektu Cop Adam.

Engin Altan Duzyatan, kojeg smo gledali u liku Tamera, takođe se dobro složio sa svojom partnerkom Elcin Sangu u projektu, gde je imao priliku da pokaže svoje talente, i postao jedno od imena o kojima se najviše priča na društvenim mrežama.

Duzyatan je bio jedno od imena međunarodne večeri koju je organizovao Ay Yapim. Glumac je rekao:

„Dugo se industrija nije susretala. Zato smo pomalo iznenađeni, to je okruženje u kojem je svima poznato.".

Snimanje se privodi kraju

Engin Altan Duzyatan, koji je objasnio da je napravljena dobra organizacija i da se dobro proveo, rekao je da je serijal Cop Adam u procesu završetka sezone.

Mnogi ljubitelji TV serija su se pitali o sudbini projekta Cop Adam / Čiča gliša. Engin Altan Duzyatan je rekao:

„Uskoro smo pri kraju, na korak da zatvorimo seriju, skoro je vreme, radićemo poslednju nedelju. Nakon toga zatvaramo sezonu, počinje pauza.“.

Obožavaoci su dugo čekali da se objavi odluka da li će se serijal Cop Adam nastaviti ili će biti finale. Čini se da je Duzyatanova izjava „zatvorićemo seriju“ povećala zabrinutost na društvenim mrežama da se projekat neće nastaviti. Iako je gledanost serije dugo išla veoma dobro, nedavno je pala ispod proseka. Ovakva situacija izazvala je povećanje očekivanja od finala.

Objašnjavajući da ima posla tokom leta, glumac je rekao da će biti na odmoru sa porodicom. Šta će biti sa serijom Cop Adam, ostaje da vidimo…

View this post on Instagram

A post shared by Çöp Adam (@copadamtvdizi)

NOVO - Birce Akalay o seriji Kus Ucusu / Let ptica?!

By: TV Exposed