Nove vesti oko nove serije Demet Ozdemir

Jedan od ambicioznih projekata Disney Plus digitalne platforme je serija Između sveta i mene. Emitovanje Disney Plus-a, koji je sklopio ugovore sa mnogim glumcima, producentima i scenaristima u Turskoj, počeće 14. juna.

Nove vesti oko nove serije Demet Ozdemir

Foto Credits: Haberler

Serija Kacis / Bekstvo, sa Irem Helvaccioglu i Enginom Akyurekom u glavnim ulogama, prva je turska serija Disney plus. Fotografije sa seta ove serije su nedavno podeljene. Projekat ima važno mesto kao prva serija platforme.

Druga serija Disney Plus digitalne platforme, koja je počela da se snima, jeste Između sveta i mene, u kojoj glavnu ulogu tumači Demet Ozdemir. Pored nje glavne uloge u ovom projektu tumače Hafsanur Sancaktutan i Bugra Gulsoy. Ljudi sa digitalne platforme su se potrudili i poznat je jako mali broj informacija vezanih za ovu novu seriju,

Huyla Gezer je rediteljka serije koju je producirao MF Yapım, a napisao je Pinar Bulut. Demet Ozdemir je otvoreno izjavila da ne može da daje informacije o seriji pred kamerama i da je to zabranjeno.

Ova situacija takođe povećava interesovanje za seriju. Nedavno se saznalo da je još jedan mladi glumac dobio ulogu u seriji Između sveta i mene. Glumački kadar se dakle polako kompletira a serija privlači sve više pažnje. Da li će opravdati očekivanja saznaćemo već za koji mesec.

NOVO - Kerem Bursin i Pinar Deniz u novom projektu!

By: Milt-TV Exposed