Sila Turkoglu dobila veliku podršku pred novu seriju

Glumica Sila Turkoglu će u novoj sezoni zauzeti svoje mesto na ekranu kao glavna glumica nove serije Show TV-a pod nazivom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Sila Turkoglu dobila veliku podršku pred novu seriju

Foto Credits: Haberler

Serija je dramska priča i glumica takođe ima važnu ulogu. Preuzimanje vodeće uloge u tako važnom projektu za Turkoglu biće jedinstvena prilika za razvoj karijere. Dok traje snimanje serije pod nazivom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, fanovi serije takođe doživljavaju veliko uzbuđenje i željno iščekuju razvoj događaja. Među glumcima koji će se pojaviti u seriji pominju se značajna imena kao što su Baris Kilic, Evrim Alasya, Mujde Uzman, Selin Turkmen, Sibel Tasiıoglu, Dogukan Gungor i drugi.

Mlada glumica, koja će ovom serijom napraviti novi iskorak u karijeri, koja je već izazvala veliko uzbuđenje kod fanova Sile Turkoglu, donela je veoma bitnnu odluku. Sila Turkoglu, koja je igrala lik Seher u dnevnoj seriji Emanet, koja je trajala dve sezone, i postala popularna ovom ulogom, imala je sukob sa svojim producentom.

Kako je serija Emanet počela svoju treću sezonu, Halil Ibrahim Ceyhan se ponovo vratio na set. Poznat i po svojim muzičkim aktivnostima, glumac se prvi put pojavio pred svojim fanovima i otpevao pesme koje je napisao. Praveći čvrste korake napred u svojoj karijeri, Halil Ibrahim Ceyhan poželeo je svojoj bivšoj partnerki Sili uspeh u novoj seriji i rekao sledeće:

„Planiranje karijere je usmereno na svačije ciljeve. Srećno svima, ali njen put odatle ide. Ako je ovo moj put, idem odavde. Neka Bog da svakome što mu je na srcu. Nadam se da će biti veoma uspešna. Neka joj put bude čist. Neka nam svima put bude jasan.”.

NOVO - Can Yaman sija punim sjajem! (VIDEO)

By: TV Exposed