Kerem Bursin i Pinar Deniz u novom projektu!

Kerem Bursin, koji je već neko vreme na odmoru i bira nove projekte, nedavno je dva puta putovao u Španiju. Ipak pravo iznenađenje predstavlja njegov novi projekat i izbor njegove partnerke na tom projektu.

Kerem Bursin i Pinar Deniz u novom projektu!

Foto Credits: IMDB

Dok se mnogo pričalo o fotografijama glumca koji je učestvovao na festivalu sa svetski poznatim imenima poput Antonia Banderasa, on je otkrio i koliki je stepen divljenja Keremu u toj zemlji. Interesovanje Bursinovih fanova, koji je dočekan kao holivudska zvezda, naširoko je propraćeno i u španskim medijima. Nove vesti koje su vezane za Kerema ipak nemaju veze sa Španijom.

Znalo se da je Kerem Bursin sklopio ugovor sa Disney plus digitalnom platformom, koji je ušla na tursko tržište i sa emitovanjem počinje 14. juna.

Projekat glumca se konačno pojavio. Kako se saznaje, Bursin će glumiti u filmu koji će se snimati za ovu platformu. Najveće iznenađenje je bilo ko mu je partnerka u filmu.

Sudeći po kuloarskim informacijama, još uvek nepotvrđenim vestima očekuje nas zaista glumački moćan par! Pinar Deniz, koja je osvojila veliko priznanje za ulogu Ceylin u TV seriji Yargi / Presuda na Kanalu D, biće partnerka Kerema Bursina u njegovom novom filmu!

Ovo je izuzetno iznenađujući i intrigantan razvoj događaja za fanove njih dvoje! Koliko je projekat ambiciozan, vidi se iz kombinacije ova dva uspešna i popularna imena!

Još nema jasnih informacija o filmu, tačnije o njegovoj radnji i žanru. Ali fanovi dvojice glumaca već su počeli da ih upoređuju na društvenim mrežama...

NOVO - Kivanc Tatlitug o svom sinu

By: Milt-TV Exposed