Kivanc Tatlitug o svom sinu

Turski glumac Kivanc Tatlitug proživljava možda i najlepše trenutke u svom privatnom životu. Glumac se nedavno ostvario u ulozi oca.

Kivanc Tatlitug o svom sinu

Foto Credits: Internet Haber

Kivanc Tatlitug ima razloga za zadovoljstvo. Kada je u pitanju posao može da bude veoma zadovoljan, serija Yakamoz S-245 je imala uspešnu premijeru na Netflix digitalnoj platformi. Kao i za svaki projekat, postoje kritike i pohvale, a velik plus je to što je svetski poznata publikacija Decider dala preporuku za ovaj projekat. Radnja u ovoj internet seriji je drugačija od svega što smo gledali u turskim serijama. Apokaliptična atmosfera i priča vezana za podmornicu zaista privlače dosta pažnje.

Glumac koji je prisustvovao na večeri povodom premijere pomenute serije dao je kratak intervju novinarima. Između ostalog i Kivanc Tatlitug je govorio i o svom sinu. Kako je Kivanc rekao beba Kurt Efe i njegova majka su zdravi i to ga zaista raduje. Proveli su dva dana u bolnici i već su se vratili kući.

Doživeo je kako kaže najlepši osećaj na svetu i poželeo svima da to isto osete. Kada je upitan da li je istina da beba liči na njega, Kivanc je odgovorio da se maleni Kurt Efe svaki dan menja, raste i da je za njega sve to još uvek novo.

Na kraju, glumac se zahvalio novinarima na čestitkama i zaključio intervju.

NOVO - Nilsu Berfin Aktas u novoj TV seriji Tozlu Yaka

By: Milt-TV Exposed