Nilsu Berfin Aktas u novoj TV seriji Tozlu Yaka

Nilsu Berfin Aktas, koja je blistala svojom lepotom i talentom u seriji Kuzey Yildizi emitovanoj na Show TV-u prošle sezone, bila je gošća serije Kalp Yarasi od 28. epizode. Serija je imala rano finale kada ju je ATV TV otkazao zbog pada rejtinga.

Nilsu Berfin Aktas u novoj TV seriji Tozlu Yaka

Foto Credits: Haberler

Najavljena je nova serija ove mlade turske glumice. Nilsu Berfin Aktas potpisala je ugovor sa kompanijom NTC Medya za TV seriju Tozlu Yaka koja će se snimati za letnju sezonu. Projekat, koji je planirano da se emituje na Fox TV tokom leta, biće serija za mlade.

Mlada glumica, koja je postala zapažena u seriji Kuzey Yildizi, koja je u finale ušala u maju 2021. godine, kasnije je tumačila lik Dilare u TV seriji Olum Zamani, snimljenoj za digitalnu platformu Exxen.

Nilsu Berfin Aktas, koja je takođe delila glavnu ulogu sa Gencom Ozakom u seriji Benim Hayatim u produkciji BVB produkcije za Star TV, bila je zainteresovana za nove projekte nakon što je taj projekat  doživeo svoje finale u šestoj epizodi.

Glumica će se sada pojaviti u novom projektu, a njeni fanovi su veoma zainteresovani za ovu seriju koja nas uskoro očekuje.

U narednom periodu znaćemo više informacija o TV seriji Tozlu Yaka u kojoj će Nilsu imati važnu ulogu.

NOVO - Ozge Yagiz i Gokberk Demirci se nisu pomirli

By: Milt-TV Exposed