Kraj za seriju Sana Soz / Moje obećanje

Stigle su nam nove vesti koje se nikako neće dopasti fanovima turske serije Sana Soz / Moje obećanje. Uskoro nas očekuje finale ovog projekta.

Kraj za seriju Sana Soz / Moje obećanje

Foto Credits: IMDB

Serija Sana Soz / Moje obećanje je dosta obećavala. Zanimljiva priča i dobra glumačka ekipa ipak nisu našli svoje mesto u srcima gledalaca u Turskoj.

Rejting je počeo da pada i svima je već bilo jasno kakva sudbina čeka ovaj projekat. Potvrđena je vest da će serija Sana Soz svoje finale imati u epizodi 7. Dakle do finala je ostalo još samo malo. Vest o tome da će se serija završiti već u sedmoj epizodi je zaista rezočarala gledaoce turskih TV serija, naravno one koji su ovaj projekat pratili iz epizode u epizodu. Mnogi smatraju da je ova odluka prestroga i da je projekat trebao da dobije još jednu šansu. To mišljenje nisu delili ljudi sa kanala Star TV, koji su odlučili da otkažu ovu seriju i završe u najkraćem mogućem roku.

Podsećamo, priča u ovoj turskoj seriji prati detektiva Omera. Taj lik u projektu glumi Erkan Petekkaya. Njegova partnerka na sceni je Nehir Erdogan. Nehir tumači lik novinarke Elif. Omer i Elif su se sreli nakon slučaja ubistva mlade konobarice Ayse i rade na rešavanju tog slučaja. Pored njih uloge u seriji imaju i Aycin Inci, Serkan Altunorak, Hivda Zizan Alp, Orhan Guner, Emin Olcay i drugi.

Ceo projekat je rađen u produkciji kompanije O3 Medya.

NOVO - Songul Oden u seriji Oglum / Moj sin

 By: Milt-TV Exposed