Sila Turkoglu je i dalje najpopularnija turska glumica na društvenim mrežama

Omiljeni glumci popularnih turskih TV serija na ekranima nastavljaju da se takmiče jedni sa drugima na društvenim mrežama, dok učestvuju u takmičarskim TV serijama!

Sila Turkoglu je i dalje najpopularnija turska glumica na društvenim mrežama

Foto Credits: Haberler

Sa komentarima gledalaca o njima na društvenim mrežama i objavama o njima samima, oni su među najpopularnijim i najzastupljenijim ljudima nedelje i meseca. Postoji proces u društvenim medijima gde su nedavno dodana nova imena, neko iznenađenje, a imena koja mesecima nisu napustila tron su se promenila. Istraživanje Adba.tv otkriva najpopularnija imena među turskim glumicama na nedeljnom nivou.

Konačno, prema broju primljenih poruka tokom nedelje od 22. do 28. novembra, Sila Turkoglu je najpopularnija glumica. Turkoglu, koji je na ekran došla sa likom Doge u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice Show TV-a, bila je poznata po dnevnim serijama pod nazivom Yemin i Emanet.

Su Burcu Yazgi Coskun, uspešna glumica serije Kardeslerim / Moja braća, bila je na trećem mestu posle Ozge Yagiz prethodne nedelje. U tabeli od 15. do 21. novembra, Sila Turkoglu je ponovo bila na prvom mestu. Ove nedelje se vidi da se Su Burcu Yazgi Coskun popela na 2. mesto. Dok Sila Turkoglu nije napustila prvo mesto sa 77 hiljada 100 poruka, drugo mesto zauzela je Su Burcu Yazgi Coskun. Međutim, razlika između njih je ogromna!

Sila Turkoglu je takođe pobedila Ozge Yagiz pre nedelju dana. Čini se da popularnost Turkoglu na društvenim medijima raste iz dana u dan! Glumica, koja je došla do izražaja sa projektom Kizilcik Serbeti, i dalje je jedno od imena o kojima se najviše priča u poslednjem periodu.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Serija Yali Capkini oborila rekord star skoro tri godine!

By: TV Exposed