Rano finale serije Hayat Bugun je bilo teško za Hazar Erguclu!

Projekat Hayat Bugun / Život danas, koji se emitovao na Show TV-u i istakao kao turska adaptacija američke serije pod nazivom Novi Amsterdam, nažalost je doživeo svoje finale i zaokružio svoj ekranski život.

Rano finale serije Hayat Bugun je bilo teško za Hazar Erguclu!

Foto Credits: Haberturk

Dok se očekivalo da će publika pokazati veliko interesovanje za projekat Hayat Bugun / Život danas koji je predstavljen kao doktorska serija, nizak rejting je priveo kraju seriju. Podrazumeva se da je i finale ove turske serije, u kojem su glavne uloge preuzela značajna imena poput Ulasa Tuna Astepea, Hazar Erguclu, Hande Dogandemir i Tansela Ongela, uznemirilo i glumce.

Hazar Erguclu je dala komentare nakon završetka serije zbog gledanosti. Rekavši: „Naša drama je gotova, žao nam je“, glumica je rekla o rejtingu: „Zanimljiv je balans. Moramo pristupiti stvarima tako što ćemo mnogo težiti. To je malo ograničavajuće, naravno, ali tu ne možete ništa da uradite.".  Iz ovih reči Hazar Erguclu se razume da je tužna što je TV serija Hayat Bugun gotova.

Glumica Hazar Erguclu, koja je na dnevnom redu magazina bila zbog raskida sa režiserom, njenim momkom Onurom Unluom, objasnila je da nije imala racionalan razlog i da je njihova petogodišnja veza prekinuta jer su bili istrošeni. Objašnjavajući da je Onur Unlu kao prijatelj i član porodice, glumica je skrenula pažnju svojim jasnim izrazima na tu temu.

NOVO - Yagmur Tanrisevsin demantovala svadju sa Hande Ercel

By: TV Exposed