Hazal Kaya postala ambasador dobre volje UN

Glumica Hazal Kaya je veoma popularna i cenjena u svetu. Dobro je poznato njeno delovanje u mnogim humanitarnim i sličnim akcijama. Zbog toga nije ni čudo što su Ujedinjene nacije baš nju izabrale za zvaničnog predstavnika u Turskoj.

Hazal Kaya postala ambasador dobre volje UN

Foto Credits: Cumhuriyet

Hazal Kaya koja je poznata kao borac za ljudska prava sa jasnim stavom o mnogim problemima u modernoj Turskoj, postala je ambasador dobre volje za UNFPA (United Nations Population Fund) u Turskoj. Ova informacija potvrđena je na zvaničnom sajtu i svim profilima na društvenim mrežama. Hassan Mohtasami, predstavnik UNFPA za Tursku je izjavio da je velika čast što je tako uspešna mlada dama postala njihov član.

Kaya je na pres-konferenciji koju je održala UNFPA na Youtube-u izjavila da je veoma srećna zbog podrške tako moćne organizacije. Mnogo godina pokušava da napravi razliku, pomogne i tokom tog vremena shvatila je koliko su pojedine društvene grupe zapravo ranjive. Nasilje u društvu se tokom pandemije značajno povećalo a Hazal je obećala da neće odustati od borbe za prava devojaka i svih dama, kao i svih drugih ranjivih društvenih grupa. Želi da svi žive u zdravijem, sigurnijem i boljem svetu, zaključila je ova divna glumica. Šta reći nego, bravo!

NOVO - Burak Ozcivit kupio "igračku" od 2 miliona i 200 hiljada turskih lira!

By: Milt-TV Exposed