Ercan Kesal u seriji Uc Kurus / Tri novčića

Serija Uc Kurus / Tri novčića doneće priču o trouglu policije, mafije i serijskog ubice. Premijera ovog projekta je zakazana za 11. oktobar.

Ercan Kesal u seriji Uc Kurus / Tri novčića

Foto Credits: Karar

Dok očekujemo početak serije Uc Kurus / Tri novčića, stižu nam vesti vezane za glumački kadar ovog projekta. Serija će imati i jednog gosta-zvezdu. U pitanju je iskusni glumac Ercan Kesal. Poznati su  neki detalji vezani za njegovu ulogu u ovom projektu.

Ercan Kesal će u seriji Uc Kurus tumačiti lik policajca Halita, koji će učestvovati u operaciji koju organizuje šef policije Efe (Ekin Koc) u romskom kraju gde živi Kartal (Uraz Kaygilaroglu). U toku operacije će se dogoditi incident koji će mnogo toga promeniti. U Efeovom srcu će razviti „plamen osvete“. Sudeći po najavi, čini se Halit neće dočekati drugu epizodu živ.

Kada je reč o njegovoj dosadašnjoj karijeri, Ercan Kesal se pojavio u ukupno 34 projekta. Poslednja serija na kojoj je radio bila je Cukur. U njoj je glumio Idrisa Kocovalija. Podsećamo da je serija Tri novčića po žanru i tematici naslednik Cukura.

NOVO - Odličan start nove sezone serije Sadakatsiz, dobar rejting i za Kanunsuz Topraklar

 By: Milt-TV Exposed