Kakva je sudbina serije Ego?!

Primećujemo da turska serija Ego polako počinje da stvara sopstvenu publiku, sa pričom koja nastavlja da se emituje nedeljom uveče na Fox TV-u.

Kakva je sudbina serije Ego?!

Foto Credits: IMDB

Gledaoci, koji su veoma zadovoljni ponovnim okupljanjem Melise Asli Pamuk i Alperena Duymaza u TV seriji, cene harmoniju ovog para.

Duo, za koji su mnogi želeli da se ponovo okupi još od serije Carpisma, sada je u glavnoj ulozi nove serije i snovi mnogih gledalaca su se ostvarili. Mnogi obožavaoci turskih TV serija, koji su izjavili da su seriju Ego gledali bez dosade, bili su zadovoljni kako je tekla priča, a da je glavni par zračio veoma dobrom energijom, daju pohvalne komentare na društvenim mrežama.

Međutim, ista publika je zabrinuta i zbog činjenice da se serija emituje na Fox TV-u. Gledaoci, koji dobro znaju da postoji mogućnost da ovaj kanal ukine seriju Ego ako gledanost ne bude dobra, ne zanemaruju da kažu:

Nadam se da će serija dobiti pažnju koju zaslužuje“. Iako je došlo do blagog smanjenja rezultata u total kategoriji rejtinga, u drugoj epizodi serije, povećanje interesovanja za AB i ABC1 grupe u odnosu na prvu epizodu može da raduje.

Rezultat u total kategoriji brine

Ipak, ocena ove drame je bila ispod proseka u total kategoriji rejtinga. Uznemireni komentari o Fox TV-u već su istaknuti na društvenim mrežama. Jedan gledalac kaže: „Ne planiram da gledam Fox TV ako se ovo završi pre vremena.”.

 U stvari, značenje ove poruke je veoma duboko. Jer svi gledaoci dobro znaju da kanal koji već 3 godine pravi serijske projekte jedan za drugim i većinu njih dovodi u rano finale, neće oklevati da otkaže Ego seriju ako ne može da dobije željenu ocenu. Negativni efekti ove situacije već su počeli da se ogledaju u komentarima publike na društvenim mrežama.

Treću novu epizodu serije Ego možemo pogledati na Fox TV-u u nedelju, 5. marta.

NOVO - U nedelju kreće nova turska serija Basim Belada

By: TV Exposed