Cagatay Ulusoy vrlo blizu nove serije

Glumac Cagatay Ulusoy je poznat kao neko ko veoma pažljivo bira svoje nove poslove. Veliki broj scenarija koji su mu u poslednje vreme nuđeni je pročitao i na kraju odbio. Izgleda da se situacija promenila i da se pronašao jedan koji nije mogao da odbije. Razlog za to možda leži i u činjenici da bi ...

Cagatay Ulusoy vrlo blizu nove serije

Glumac Cagatay Ulusoy je poznat kao neko ko veoma pažljivo bira svoje nove poslove.

Veliki broj scenarija koji su mu u poslednje vreme nuđeni je pročitao i na kraju odbio. Izgleda da se situacija promenila i da se pronašao jedan koji nije mogao da odbije. Razlog za to možda leži i u činjenici da bi na tom projektu sarađivao sa najpoznatijih turskim režiserom.

Kompanija Es Film priprema seriju Yesilcam za digitalnu platformu Blu TV. Ponuda za glavnu ulogu u seriji Yesilcam je poslata upravo Cagatayu Ulusoyu. Scenario za novu seriju je pisao Levent Cantek, koji je pisao scenario za Bozkir. Režiser na ovom projektu biće Cagan Irmak. U pitanju je najpoznatiji turski režiser čije se ime povezuje sa nekim od najboljih ostvarenja turske kinematografije. Mnogi smatraju da upravo u njegovoj ulozi u projektu leži razlog toga što će Cagatay vrlo verovatno prihvatiti ponudu za ulogu u ovoj seriji.

Danas se pojavila informacija da bi glavnu žensku ulogu u ovoj seriji mogla da glumi Afra Saracoglu.

NOVO - O čemu razmišlja Hande Ercel? (FOTO)

By: TV Exposed