Nova glumica u TV seriji Mahkum / Zatvorenik

Unoseći dašak svežeg vazduha četvrtkom uveče, serija Mahkum svake nedelje privuče publiku svojim scenama punim akcije. Serija, za koju se očekivalo da emituje svoju 16. epizodu prošle nedelje, razočarala je publiku kada je došla na ekran ponovljenom epizodom.

Nova glumica u TV seriji Mahkum / Zatvorenik

Foto Credits: Internet Haber

Iako su tužni oni koji su shvatili da nema nove epizode serije Mahkum / Zatvorenik, od producenata projekta nije bilo objašnjenja za ovu situaciju. Smatra se da je epizoda odložena za nedelju dana zbog zdravstvenog problema zbog slučajeva korona virusa koji se u poslednje vreme intenzivno pojavljuju na setovima turskih serija.

U 15. epizodi serije Zatvorenik, koja je emitovana u četvrtak, 24. marta; Firat i Baris su nestali usred velikog duela, zbog čega su obe strane bile u velikoj uznemirenosti. Uprkos tome što su pretreseni iza ugla, nigde se ne mogu naći njihovi tragovi.

Priča takođe menja pravac dolaskom Talata Buluta, koji se pridružio ekipi serije Mahkum. Još jedan iznenađujući razvoj događaja bio je da su Firat i Baris delili istu sudbinu i morali su da sarađuju. Scenaristi za sada preduzimaju prave korake da zadrže uzbuđenje na visokom nivou.

Novi lik se pridružuje priči ove turske TV serije. Elit Andac Cam, za koju se smatra da će kao gostujuća glumica uneti drugačiji pokret u seriju, pojaviće se već u narednim epizodama.

NOVO - Edip Tepeli - Koliko je teško glumiti Batugu?

By: Milt-TV Exposed