Edip Tepeli - Koliko je teško glumiti Batugu?

Edip Tepeli, koji igra lik Batuge u TV seriji Legenda / Destan, koja se emituje na ATV ekranu, tumači veoma tešku ulogu. U glavnoj ulozi sa Ebru Sahin i Selimom Bayraktarom, mladi glumac ulaže mnogo truda na scenu kako svojom fizičkom snagom, tako i iskazivanjem svojih talenata.

Edip Tepeli - Koliko je teško glumiti Batugu?

Foto Credits: IMDB

Edip Tepeli je nedavno govorio o svom poslu i  rekao: „Moram da igram mnogo stvari. Da biste pravilno odigrali Batugu... Pored poteškoća koje donosi, ako ste se dobro pripremili za ovu ulogu, postoje i veoma lake strane“, izjavio je ovaj talentovani glumac.

Rekavši da je Batuga lik koji glumcu daje priliku kada posmatra scenario uopšteno i sopstveni lik, Edip Tepeli je napomenuo da postoje različite tačke za koje može da se uhvati kad god posrne.

Tepeli, koji je privukao pažnju likom Kavruka Omera koji je igrao u TV seriji Sefirin Kizi prošle sezone, ove sezone ima glavnu ulogu sa Ebru Sahin u istorijskoj seriji. Glumac, koji je prošao dosta treninga pre snimanja serije, ne samo da uspešno oslikava lik, već se ističe i osećajem koji daje publici.

Za Edipa Tepelija, koji se odlično slaže sa Ebru na sceni, serija Destan se čini jednom od najposebnijih ostvarenja u njegovoj karijeri. Učinkom ove uloge, glumac će u budućnosti bez dileme dobiti vodeće ponude u mnogo projektima.

NOVO - Odličan start nove turske serije Hakim / Sudija

By: Milt-TV Exposed