Odličan start nove turske serije Hakim / Sudija

Juče je bila premijera nove turske serije Hakim / Sudija koja se emituje na ATV TV. Prva epizoda je ostvarila veoma dobre rezultate gledanosti.

Odličan start nove turske serije Hakim / Sudija

Foto Credits: IMDB

Serija Hakim / Sudija je u prvoj epizodi ostvarila zaista sjajan rejting. U sve tri kategorije rejtinga, ostvarena je brojka iznad 5. U total kategoriji rejtinga, rezultat je bio 5.11, za prvu epizodu zaista veoma dobro. U AB kategoriji, rejting je iznosio 5.24 a u ABC 5.16.

Ono što je već sada izvesno je da serija Hakim predstavlja veoma ozbiljnog rivala serijama koje se emituju ponedeljkom.

To je na svojoj koži osetila i serija Alparslan Buyuk Selcuklu koja je zabeležila značajan pad u sve tri kategorije (Total -1.23, AB -1.41, ABC -1.87!). I ostale serije beleže pad rejtinga, tako da je bez dileme gledanost odnela serija Sudija.

Radnja ove turske serije prati priču oko uglednog sudije i njegovog sina. Sudijin sin će jednog dana na putu do škole udariti automobilom mladu osobu, prouzrokovaće njegovu smrt i pobeći sa lica mesta. Vrlo brzo će se ispostaviti da je osoba koju je usmrtio sin najproblematičnijeg i najopasnijeg mafijaškog bosa. Šef mafije postaje željan osvete i želi da pronađe krivca za smrt sina i kazni ga. Pred sudijom je sada težak, životni zadatak, da spase svog sina. Serija Hakim predstavlja tursku adaptaciju američke serije Your Honor, koja je zasnovana na izraelskoj seriji Kvodo.

NOVO - Dilan Cicek Deniz doživela povredu glave na snimanju njene nove serije

By: Milt-TV Exposed