Da li je Ya Cok Seversen / Ako voliš previše bila dobar posao za Kerema Bursina i Hafsanur Sancaktutan?!

Odluka da se finalizira serijal Kanal D pod nazivom Ya Cok Seversen / Ako voliš previše slomila je srca fanova koji su imali velika očekivanja od serije.

Da li je Ya Cok Seversen / Ako voliš previše bila dobar posao za Kerema Bursina i Hafsanur Sancaktutan?!

Foto Credits: Al Bawaba

Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, u kojoj glavne uloge tumače Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan, oprostiće se od publike svojom 13. epizodom.

Postojala je velika baza fanova koji nisu očekivali da će se serija oprostiti od ekrana za tako kratko vreme.

Međutim, gledajući rejting, od samog početka bilo je jasno da projekat nije uspeo. Promena dana serije i veliki talasi interakcije na društvenim mrežama nisu ništa pomogli.

Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan bili su na vrhu društvenih mreža tokom celog leta. Međutim, to nije imalo pozitivan uticaj na rejting. Među muškim glumcima o kojima se najviše govori u istraživanju društvenih mreža koje je sprovela Adba TV, Kerem Bursin je daleko ispred svih svojih rivala. Ova situacija, koja traje već mesecima, naravno vezana je za glumčev povratak na setove.

Dobar posao za Hafsanur Sancaktutan

Hafsanur Sancaktutan je takođe uspela da dugo vremena postane glumica o kojoj se najviše priča na društvenim mrežama.

Podsetimo, Hande Ercel je jedno vreme došla do izražaja, ali je u najnovijem istraživanju od 12. do 18. septembra Sancaktutan ponovo bila najpopularnija glumica.

Obožavaoci Kerema Bursina i Hafsanur Sancaktutan pokazali su podršku koliko su mogli. Iako je serija Ya Cok Seversen projekat koji se prikazuje u više od 20 zemalja, ostvareni prihodi nisu baš dobri, pa je konačna odluka doneta, odnosno odluka da se serija završi u 13. epizodi.

Mnogi sada postavljaju pitanje, da li je serija dobar posao za glavne glumce, Kerema i Hafsanur. Sudeći po popularnosti koju im je donela, trenutno jeste, ali na dalje staze… procenite sami.

NOVO - Serija Safir je za sada veoma dobar posao za Ozge Yagiz

By: TV Exposed