Ozge Yagiz i serija Safir napreduju!

Prema decembarskom istraživanju agencije Digilup, Ozge Yagiz je na drugom mestu na listi turksih glumica o kojima se najviše priča na društvenim mrežama.

Ozge Yagiz i serija Safir napreduju!

Foto Credits: IMDB

Mlada glumica, koja je glavna ženska uloga u seriji Safir, koja se ponedeljkom uveče sastaje sa publikom na ATV-u, ne samo da ima uspešan nastup na ekranu, već dobija i intenzivnu podršku svojih obožavalaca na društvenim mrežama.

Nova 18. epizoda turske TV serije Safir, koja se sa publikom susrela prvog dana 2024. godine, pokazala je porast gledanosti u svim grupama publike.

Dok je pad gledanosti neko vreme porastao sa epizodom emitovanom prvog dana 2024. godine, ovo je zabeleženo kao veoma pozitivan razvoj serije.

Porast na rang listi najpopularnijih glumica

Naravno, izuzetan uspeh je bio i to što je Ozge Yagiz, koja je igrala i igra glavnu ulogu u projektu, zauzela drugo mesto nakon Sile Turkoglu među turskim glumicama o kojima se najviše pričalo na društvenim mrežama u poslednjih mesec dana.

U istraživanju koje je sproveo Digilup, Ozge Yagiz je bila druga sa milion 100 hiljada poruka i privukla je pažnju kao najvažniji rival Sile Turkoglu.

Zapažen napredak mlade glumice u veoma ozbiljnoj konkurenciji.

 

View this post on Instagram

A post shared by DigiLUP (@digilup)

NOVO - Turske serije nastavljaju osvajanje sveta! Novi, sjajni rezultati!

By: TV Exposed