Značaj i uspeh serije Kardeslerim / Moja braća ne jenjava

Turska serija Kardeslerim / Moja braća, koja se emituje na ATV ekranu, sa trećom sezonom nastavlja čvrstim koracima.

Značaj i uspeh serije Kardeslerim / Moja braća ne jenjava

Foto Credits: DiziCentral

Činjenica je da su iskusni glumci serije i mlada imena stvorili veoma dobru sinergiju u kombinaciji sa snagom priče. Pogađajući milione, ova ATV serija je subotom uveče uspela da bude zapažena i da je dugo prati veoma brojna publika.

Uspeh serije Kardeslerim / Moja braća širio se u talasima, sa pričom koja teče, a likovi su osvajali publiku i njihova srca. Serija, koja je našla veoma snažnu podršku u okruženju društvenih medija, nastavlja da pokazuje moć u gledanosti. Takođe treba reći da je društveni odraz serije, koja privlači pažnju miliona, zlatnim slovima upisan u istoriju.

Mladi glumci koji rastu kroz seriju

Zamislite seriju koja će osvetliti mlade ljude koji su tek zakoračili u ovaj sektor i čija su imena mnogi ljudi upravo čuli i dovesti ih do važne tačke u dnevnom redu na društvenim mrežama u zemlji. Ovu situaciju otkriva serija Kardeslerim već 3 godine.

Su Burcu Yazgi Coskun, koja igra lik Asiye i Onur Seyit Yaran, koga gledamo kao njenog partnera u ovoj TV seriji, Doruka, godinama su uspeli da budu najpopularniji TV serijski par na društvenim mrežama. Interesovanje koje se za njih pokazuje nije jenjalo, nego je eksponencijalno poraslo.

Ne samo ova dva, već i mlada imena kao što su Melis Minkari, Yigit Kocak, Lizge Comert, Berk Ali Catal, Recep Usta, Gozde Turker i Cihan Simsek, takođe su privukla pažnju široke publike zahvaljujući projektu Kardeslerim.

Prema istraživanju na društvenim mrežama, gotovo uvek jedan od glumaca iz TV serije Kardeslerim je jedno od imena o kojima se najviše priča u toku meseca. U stvari, ponekad gledamo kako više mladih glumaca dolazi do izražaja na društvenim mrežama.

NOVO - Dobar i loš razvoj oko serije Dokuz Oguz

By: TV Exposed