Da li se serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna bliži svom kraju?!

I dalje je loša ocena TV serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi, koja je počela u leto i izazvala je veliko interesovanje publike.

Da li se serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna bliži svom kraju?!

Foto Credits: Internet Haber

Sa stopama ispod proseka, impresivna saradnja Ertana Sabana i Devrim Ozkan ide ka kraju korak po korak. Do sada je na platnu izašlo 28 epizoda serije, čiju je priču i generalni koncept pripremio Gani Mujde. Zahvaljujući upečatljivosti likova Sadija i Songul i snažnoj harmoniji dva glavna glumca, seriju je pratila široka publika. Ali ova situacija se brzo menja.

Uz učešće serije TRT1 pod nazivom Al Sancak / Crvena zastava na takmičenju u četvrtak, Camdaki Kiz nastavlja svoj put veoma uspešno, uz uspeh serije Aldatmak, čini se da će Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, kao samo preostala proizvodnja. Serija koja je imala mnogo veće ocene od proseka sada je pretrpela ozbiljan gubitak gledalaca, i sada ima gledanost ispod proseka.

To se jasno vidi u ocenama rejtinga. Čini se sumnjivim da će se projekat Gelsin Hayat Bildigi Gibi nastaviti do kraja sezone. Mnogo je gledalaca koji su se navukli na projekat, ali su vremenom napustili seriju i njihov povratak se više ne očekuje. Koliko god se scenaristi trudili, uz upečatljivost likova Sadija i Songul, značajnije je završiti seriju Gelsin Hayat Bildigi Gibi, koja nema šanse da spreči gubitak gledalaca, lepim finalom i da zadrži prijatnu priču u glavama mnogih gledalaca.

Bez obzira šta misli produkcijski tim i zvaničnici Show TV-a, čini se da je serija izgubila interesovanje i malo je verovatno da će se ova situacija promeniti.

NOVO - Alperen Duymaz sa potpuno drugačijim likom u seriji Ego

By: TV Exposed